De vereniging Calypso Diving Oisterwijk bestaat uit leden die met veel enthousiasme de recreatieve duiksport in binnen- en buitenland beoefenen. Wij vinden het heerlijk om de fascinerende onderwaterwereld te verkennen. Even weg uit de dagelijkse stress en genieten van de stilte en het leven onder water. Het hele jaar door organiseren we hiervoor clubduiken en uitstapjes.

Veiligheid en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Door training en opleiding volgens het PADI systeem onderhouden en vergroten wij steeds onze vaardigheden. De woensdagavond is onze clubavond en trainen we in het nieuwe zwembad van Oisterwijk Den Donk van 21.00 tot 22.00 uur.

Wil je eens kennismaken met onze hobby, een introductieduik of een cursus volgen, neem dan contact met ons op! We leiden duikers op vanaf 15 jaar. Een introductieduik kost slechts €35,-.

Een lidmaatschap van onze vereniging kost 175 euro per jaar. Jeugdleden (tot 18 jaar) betalen 87,50 euro per jaar. Volg je bij ons een Open Water opleiding, dan bieden we je, na het behalen van het brevet, een gratis proeflidmaatschap van een half jaar aan.

fitdiver-currents-1500
divers-1500
core-extensions-bundle
oceanwp-features
previous arrow
next arrow